Ανθρώπινο Δυναμικό

Στην ΕΛΕΜΚΑ πιστεύουμε ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της εταιρείας είναι οι άνθρωποί της. Εδραιώνουμε εργασιακές σχέσεις που βασίζονται στην ειλικρίνεια, στην ακεραιότητα και στην αμοιβαία δέσμευση. Λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους ανθρώπους μας. Στεκόμαστε δίπλα τους με ειλικρίνεια, ήθος και ανοιχτή επικοινωνία και υποστηρίζουμε με πράξεις την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Θεωρούμε ότι η ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού είναι πολύ σημαντική και πρέπει να εφαρμόζεται με στόχο τη βελτίωση των ατομικών και των εταιρικών επιδόσεων. Η συνεχής βελτίωση και η υιοθέτηση των βέλτιστων διεθνών πρακτικών, μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν το προσωπικό επεκτείνει και αναθεωρεί τις τεχνικές, εμπορικές και πολιτιστικές γνώσεις του, μέσα σ’ ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Θέσεις Εργασίας

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες κενές θέσεις. Ωστόσο, είμαστε πάντα πρόθυμοι να συναντήσουμε ενεργητικούς και ταλαντούχους επαγγελματίες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στην ομάδα μας. Εάν επιθυμείτε να εξεταστείτε για μελλοντικές θέσεις, στείλτε το βιογραφικό σας και συνοδευτική επιστολή μέσω της υποβολής βιογραφικού.

Αποστολή Βιογραφικού

Ελάτε στην ομάδα της ΕΛΕΜΚΑ

Το βιογραφικό σας θα αξιολογηθεί με απόλυτη εμπιστευτικότητα και εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις της θέσης, εκπρόσωπος της Δ/σης Ανθρώπινου Δυναμικού θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies