Τα Νέα μας

09/02/2024
Ανέγερση Γέφυρας, Άλλη Μεριά - Βόλος

Η ΕΛΕΜΚΑ αναλαμβάνει την κατασκευή γέφυρας συνολικού ανοίγματος 18μ στην περιοχή " Άλλη Μεριά” στον Βόλο. Το αντικείμενο αφορά την κατασκευή οδικής γέφυρας, μεταλλικού τοξωτού φορέα, εδραζόμενου επί ακροβάθρων σκυροδέματος με έγχυτους πασσάλους σκυροδέματος.

Περισσότερα
12/01/2024
Έργο “Έξυπνες Γέφυρες”

Η ΕΛΕΜΚΑ αναλαμβάνει την εκτέλεση του έργου “Έξυπνες Γέφυρες” το οποίο αφορά την ενόργανη παρακολούθηση 250 σιδηροδρομικών & οδικών γεφυρών, γεωγραφικά διάσπαρτες σε όλη την επικράτεια.

Περισσότερα
27/10/2023
Πάρκο ναυτικής παράδοσης "Οδυσσέας - Οι Έλληνες και η θάλασσα", Αττική

Η ΕΛΕΜΚΑ αναλαμβάνει τις πρόδρομες εργασίες (εργασίες χωματουργικών, αντιστηρίξεων και πασσάλων) για την θεμελίωση και κατασκευή του εμβληματικού κτιρίου του Πάρκου Ναυτικής Παράδοσης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ».

Περισσότερα
25/10/2022
Εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο, Πολωνία

Η ΕΛΕΜΚΑ αναλαμβανει τις εργασίες πολιτικού μηχανικού που αφορούν την κατασκευή μίας μονάδας συνδυασμένου κύκλου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, με καύσιμο φυσικό αέριο (CCGT) στο Grudziadz, της Πολωνίας.

Περισσότερα
05/06/2020
Ολοκλήρωση εργασιών επιθεώρησης Η/Μ δικτύων στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι “Duba Port”, στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επιθεώρησης και αξιολόγησης όλων των Η/Μ δικτύων στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι “Duba Port”, σε χρονικό διάστημα ενός μήνα κατά την διάρκεια επιβολής των περιοριστικών μέτρων λόγω του COVID-19 στο Βασίλειο.

Περισσότερα
30/04/2020
Εργασίες επιθεώρησης σε τρεις υπέργειες δεξαμενές υγρών καυσίμων στην Σαουδική Αραβία

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επιθεώρησης και αξιολόγησης σε τρεις υπέργειες δεξαμενές υγρών καυσίμων σε εργοστάσιο παραγωγής πόσιμου νερού και ηλεκτρισμού στη Σαουδική Αραβία.

Περισσότερα
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies Ανάκληση συγκατάθεσης για Cookies